KUNDSERVICE

Innehåll:
- Frågor
- Produkter
- Villkor
- Personuppgifter och sekretess

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Frågor 
För frågor om sortiment, pågående order eller andra frågor vänligen använde detta kontaktformulär eller skicka ett mail till info@twowheelsports.se Vi bevakar mailen dagligen och försöker besvara alla mail vi får inom 24-timmar. 

Produkter
Ifall du inte hittar något i vårat sortiment från en leverantör vi har andra produkter från, vänligen skicka ett mail då vi ofta kan få tag på samtliga varor från våra leverantörer. 

Villkor
1. Köp
Vid beställning träffas avtal om köp först när TWO WHEEL SPORTS bekräftat beställningen genom en orderbekräftelse. En orderbekräftelse genereras automatiskt. Om leveranstid ändras i beställningen kommer kunden att meddelas om detta snarast möjligt. TWO WHEEL SPORTS har ägande och återtaganderätt till samtliga produkter tills dess att fullständig betalning har erlagts från kund. För att handla hos oss måste du vara 18 år.

2. Pris
I priserna ingår moms med 25%. Vid bekräftad beställning, kan priserna endast ändras av omständigheter som 2WS inte råder över. Till exempel väsentligt ändrade råvarupriser, valutaförändringar eller ändrad moms. Inga expeditionskostnader tillkommer.

3. Frakt
En fraktkostnad tillkommer på priset. Order på ett belopp om 1500 SEK eller mer levereras fraktfritt med billigaste fraktsätt. Detta gäller tyvärr inte cyklar då fraktbolagen anser det som skrymmande gods. Än så länge kan vi bara skicka med Posten och DHL. Det finns olika alternativ beroende på storlek, vikt och önskemål men generellt skickas kollin under 2 kg med posten och det däröver med DHL. Leveranser i samband med sammankomster och tävlingar är gratis.

4. Betalningsvillkor

4.1 Kontant
Kontant betalning mot kontant faktura sker vid avhämtning eller köp ute vid evenemang, tävlingar etc.

4.2 KORTBETALNING med VISA eller Master/Eurocard
Vi samarbetar med DIBS Payment Services vilka är nordens ledande leverantör av betaltjänster via internet. Betallösningen uppfyller alla internationella säkerhetskrav och DIBS är PCI certifierade(Payment Card Industry) sedan 2005.

4.3 Förskottsbetalning
Betalning i förskott kan göras till TWO WHEEL SPORTS bankkonto hos Swedbank / Sparbanken, clearingnr. 8304(8) kontonr. 40137309 eller till bankgiro, kontonr. 392-6532.

4.4 Förskottsbetalning / SWISH
Betalning och betalning i förskott kan också göras till TWO WHEEL SPORTS bankkonto med SWISH betalning. Vårt SWISH-nummer är 1231615004.

4.5 Postförskott
Avgiften för att betala mot postförskott är 80 kr. Du betalar när du hämtar ut paketet på ditt postutlämningsställe. För paket som inte löses ut förbehåller sig TWO WHEEL SPORTS rätten att debitera kunden kostnaderna för returfrakt och en hanteringskostnad på 350 kr.

4.6 Faktura 10 dgr.
Eter avtal med kund / TWO WHEEL SPORTS, kan leverans ske mot faktura med 10 dagars kredit.  

5. Leveranser 
Varor som finns i lager skickas normalt inom 2 arbetsdagar efter det att vi har mottagit din beställning. I de fall en vara måste beställas från leverantör kan leveranstiden vara något längre. Dessa varor är märkta med beställningsvara, och då upplyser vi kunderna om den beräknade leveranstiden. Paketen levereras av Posten eller DHL.

6. Leveransförseningar
Ibland uppstår leveransförseningar utom vår kontroll. Det kan t.ex. ske då en leverantör inte kan fullfölja sina leveransförpliktelser mot oss. Om det inträffar frånsäger vi oss ersättningsansvar till kunden för den skada som förseningen åstadkommit. Du kan lita på att vi alltid meddelar dig om leveranser drar ut på tiden.

7. Transportrisken 
Tillsammans med våra fraktpartners står vi för transportrisken dvs. risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten från vårt lager till dig. Du och transportföretaget står för risken vid eventuell retur till oss.

8. Skadat gods
När du tar emot din vara är det viktigt att du omedelbart besiktigar paketet. Skulle emballaget och innehållet vara skadat så meddelar du detta till ditt postcenter eller direkt till transportören. Spara alltid den bekräftelse du får på att ditt gods är skadat. Vi är tacksamma om du meddelar oss snarast om det inträffar. Dock senast inom en vecka. 
Maila till info@twowheelsports.se

9. Ångerrätt och Öppet köp
Enligt Distansavtalslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Vid utnyttjande av Ångerrätt/ Öppet köp betalar kunden för frakten. Ångerrätt och Öppet köp gäller inte då varor inte kan återlämnas i omonterat, obrukat och oskadat skick. Gäller heller inte klippt metervara. Om du får hem en vara som är felaktig eller felexpedierad, betalar vi givetvis returfrakten. Kontakta oss så kommer vi överens om hur ersättning för returen ska betalas till dig.

10. Reklamationer
Om du vill reklamera en skadad eller felaktig produkt skall du kontakta oss via e-post eller telefon inom en vecka. Spara alltid emballage, originalkartong och betalningsbekräftelsen. Om du ska skicka tillbaka en skadad vara till oss gör du det enklast i det emballage och förpackning som den skickades ut i. TWO WHEEL SPORTS följer konsumentköplagen vilket innebär 36 månaders reklamationsrätt. Reklamationsrätten täcker endast ursprungliga fel, dvs fel som fanns i varan vid leverans. Detta gäller inte i de fall då vi ej kan hitta något fel på produkten eller då du orsakat skadan själv. Vanligt slitage ersätts ej.

11. Återbetalningar 
Återbetalningar sker till ditt bankkonto eller det sätt som kunden föreslår. Återbetalningen sker inom 5 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt din retur.

12. Reservationer
Vi reserverar oss för ändringar i priser till följd av stora prisavvikelser från våra leverantörer, felskrivningar eller andra fel som ligger utanför vår kontroll. Läs mer om oförutsedda händelser under Force Majeur nedan.
Force Majeur
I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut och jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal. Nedan följer länkar till Konsumentverket och ARN där du kan läsa mer detaljerat om Konsumentköplagen och Distansavtalslagen mm. Vid en eventuell tvist följer vi alltid ARN:s rekommendationer.
http://www.konsumentverket.se/
http://www.arn.se/

Personuppgifter och sekretess
För att följa aktuella lagar gällande hantering av personuppgifter och sekretess så har vi tagit fram en integritetspolicy som du kan ladda ner med hjälp av nedan länk:

TWO WHEEL SPORTS INTEGRITETSPOLICY

Uppgifter såsom personuppgifter eller annan uppgift eller del av handling som kunden lämnar till Two Wheel Sports HB kommer att lagras och behandlas i digitalt format. Two Wheel Sports HB ansvarar för att uppgifterna lagras och behandlas i enighet med personuppgiftslagen. Då vi använder en webplatslösning från Hemsida24.se så fullföljs detta enligt deras Personuppgiftsbiträdesavtal som ni kan ta del av genom att klicka på länken. 

Personuppgiftsansvarig:
Two Wheel Sports HB, Hylternevägen 20, 44834 FLODA
Kontakt: info@twowheelsports.se


Kontakt
Two Wheel Sports HB 
Hylternevägen 20
S-44834 Floda
Sverige
Tel: +46 (0)733264302

info@twowheelsports.se

Undrar du något? Kontakta oss.

Undrar du något? Kontakta oss.

  • Integritetspolicyn finns att läsa i sin helhet under fliken Kundservice


Kontakt
Two Wheel Sports HB 
Hylternevägen 20
S-44834 Floda
Sverige
Tel: +46 (0)733264302

info@twowheelsports.se